få Et nyt smil

​Tandprotese som tryklåsprotese på implantat

Vi samarbejder med tandlæger i hele landet, og derfor kommer vores klienter fra alle steder i Danmark, men især fra Rønde og Ebeltoft samt Hornslet og Risskov, når de skal have tandproteser, snorkeskinner, flexproteser eller andet. Læs også mere om hel- og delproteser.

Alternativt kan du vælge at få en tryklåsprotese. En tryklåsprotese er en tandprotese, der knappes på tandimplantater af titanium med tryklås. Du kan derfor tage din tryklåsprotese ud af munden, når de skal rengøres, men de kan også tages ud, når du skal sove, hvis du ønsker dette. En tryklåsprotese kan også benyttes, selvom du har enkelte naturlige tænder tilbage i munden.

Der kan være tale om en tryklåsprotese, hvis du har svært ved at styre tandprotese. Der opretter vi et samarbejde med din tandlæge, som opererer tandimplantater ind i kæben. Hvis din tandlæge ikke tilbyder dette, henviser han/hun dig til en, der kan – ellers gør vi.

​Tryklåsprotese med et naturligt udseende

En moderne tandprotese, herunder tryklåsproteser, har i dag et naturligt udseende, ligesom de har en lang holdbarhed. De vil heller ikke genere hverken gummer eller tunge. De kan naturligvis konstrueres, så de matcher både de oprindelige og naturlige tænder, også selvom de skulle være særligt karakteristiske.

Vores tandproteser bliver fremstillet på den måde, at akrylen bliver malet, så akrylen kommer til at ligne naturligt tandkød. Ingen kan derfor se, at der er tale om en tandprotese.​ Vi fremstiller selv vores proteser, og de bliver lavet af plastmaterialet akryl, der også er kendt som plexiglas. Der er således tale om en særlig hård form for plastik. Disse typer af tandproteser holder typisk mellem fire og syv år, hvorpå der skal fremstilles en ny.

Hvad koster en tandprotese?

​Du kan få tilskud til tandproteser fra kommunen eller fra sygeforsikringen Danmark, hvis du er medlem af denne. Uanset, hvad får du en fordelagtig pris på protese og andet.

Du kan få tandprotese med tryklås i abonnement

Det kan være en økonomisk byrde for mange, hvis der også skal bruges penge på en tryklåsprotese - derfor kan vi, som noget nyt, tilbyde et tandprotese-abonnement.

Det betyder med andre ord, at udgiften til protesen bliver fordelt over en længere periode, og da det er et abonnement, er det uden renter og gebyrer, og desuden er der heller ingen udbetaling.

​Kontakt os og bestil tid til behandling​

Bestil tid på telefon 86 37 10 64, skriv til vores e-mail på sonja-tandteknik@firma.tele.dk for spørgsmål, eller benyt dig af kontaktformularen herunder. Du kan også kontakte os for at høre mere om priser og tilskud.

Vores tandteknikere står altid klar til at modtage og behandle dig på klinikken.

Kontakt din tandtekniker

Du er mere end velkommen til at skrive til os via nedenstående kontaktformular hvis du har spørgsmål til vores tandbehandlinger, vores tandtekniker eller hvis du gerne vil bestille tid.​​

Over 40 års erfaring

Handicapvenlig klinik

Hjemmebesøg tilbydes

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

KLINISK TANDTEKNIKER SONJA SELMER JENSEN​

​​Vil du se mere af vores arbejde?

Se hvad der rør sig i vores klinik på Facebook. Vi opdaterer løbende med nyheder og med billeder af vores nyligt udførte arbejde.​

Find vores kontaktoplysninger herunder

Har du spørgsmål eller ​
​ønsker du at høre nærmere?

Klinisk Tandtekniker Sonja Selmer Jensen

​Afdeling Rønde

Molsvej 6c, 8410 Rønde

Kontaktoplysninger

Telefon: 86 37 10 64

E-mail: sonja-tandteknik@firma.tele.dk

Åbningstider

Afdeling Molsvej

Mandag - Torsdag: 09.00 - 16.00

Fredag: 09.00 - 14.00