få en bedre søvn

Bideskinne modvirker at skære tænder

Har du gener efter at skære tænder om natten? Få en tilpasset bideskinne, fra os, til bedre nattesøvn. Vores tandklinik ligger i Rønde, mellem Ebeltoft og Hornslet og vi hjælper dig meget gerne, med at få en personligt tilpasset bideskinne, når du er blevet henvist fra din tandlæge.

Vi har et samarbejde med flere tandlæger på Djursland og i Aarhus, og du er dermed med stor sandsynlighed, blevet henvist herfra. Er du i tvivl, er du meget velkommen til at kontakte os, med henblik på, at få en forundersøgelse hos en af vores samarbejdende tandlæger.

Få en bideskinne mod snorken

Mange danskere skærer tænder om natten, i søvne. For at undgå, at bide, eller skære tænder, kan du benytte en bideskinne mens du sover. Dette vil modvirke, at du får slidte og ødelagte tænder.

En bideskinne benyttes også, hvis du lider af hovedpine eller hvis du har ondt i musklerne omkring kæben, som følge af, at skære tænder. Dette kan have store konsekvenser for din dagligdag – derfor kan en skinne, være den helt rigtige løsning for dig.​​

Har du både problemer med, at du skærer tænder og snorker kraftigt, kan vi, på vores klinik, udarbejde en skinne der hjælper dig med begge problemer. Læs mere om bideskinner mod snorken her.

Kontakt os for priser på bideskinner

For at finde ud af, om du har behov for en skinne mod at skære tænder, skal du konsultere din tandlæge først, og få klarlagt, om det kunne være en god løsning for dig. Dette afklares gennem en bideskinne test hos tandlægen, som henviser til os, efterfølgende.

Hvad koster en bideskinne? Vil du gerne høre lidt mere om priser på skinner, er du meget velkommen til, at kontakte os på telefon 86 37 10 64 og tage en snak om prisniveau eller hvis du har andre spørgsmål. Vi kan også henvise dig, til en af vores faste tandlæger, som vi samarbejder med.

Du er også velkommen til, at benytte dig af kontaktformularen her på siden, eller skrive til vores e-mail sonja-tandteknik@firma.tele.dk, for afklarende spørgsmål inden du bestiller tid.​

Klinisk Tandtekniker Sonja Selmer Jensen
Molsvej 6c
8410 Rønde
Tlf.: 86371064
E-mail: sonja-tandteknik@firma.tele.dk
CVR: 10742498
roende-tandteknik.dk

Kontakt din tandtekniker

Du er mere end velkommen til at skrive til os via nedenstående kontaktformular hvis du har spørgsmål til vores tandbehandlinger, vores tandtekniker eller hvis du gerne vil bestille tid.​​

Over 40 års erfaring

Handicapvenlig klinik

Hjemmebesøg tilbydes

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

KLINISK TANDTEKNIKER SONJA SELMER JENSEN​

​​Vil du se mere af vores arbejde?

Se hvad der rør sig i vores klinik på Facebook. Vi opdaterer løbende med nyheder og med billeder af vores nyligt udførte arbejde.​

Find vores kontaktoplysninger herunder

Har du spørgsmål eller ​
​ønsker du at høre nærmere?

Klinisk Tandtekniker Sonja Selmer Jensen

​Afdeling Rønde

Molsvej 6c, 8410 Rønde

Kontaktoplysninger

Telefon: 86 37 10 64

E-mail: sonja-tandteknik@firma.tele.dk

Åbningstider

Afdeling Molsvej

Mandag - Torsdag: 09.00 - 16.00

Fredag: 09.00 - 14.00