Bestil en tid hos​

Klinisk Tandtekniker Sonja Selmer Jensen​

checkmark-hvid 35 års erfaring

checkmark-hvid Handicapvenlig klinik

checkmark-hvid Hjemmebesøg tilbydes

Bideskinne modvirker at skære tænder

Har du gener efter at skære tænder om natten? Få en tilpasset bideskinne, fra os, til bedre nattesøvn. Vores tandklinik ligger i Rønde, mellem Ebeltoft og Hornslet og vi hjælper dig meget gerne, med at få en personligt tilpasset bideskinne, når du er blevet henvist fra din tandlæge.

Vi har et samarbejde med flere tandlæger på Djursland og i Aarhus, og du er dermed med stor sandsynlighed, blevet henvist herfra. Er du i tvivl, er du meget velkommen til at kontakte os, med henblik på, at få en forundersøgelse hos en af vores samarbejdende tandlæger.

Få en bideskinne mod snorken

Mange danskere skærer tænder om natten, i søvne. For at undgå, at bide, eller skære tænder, kan du benytte en bideskinne mens du sover. Dette vil modvirke, at du får slidte og ødelagte tænder.

En bideskinne benyttes også, hvis du lider af hovedpine eller hvis du har ondt i musklerne omkring kæben, som følge af, at skære tænder. Dette kan have store konsekvenser for din dagligdag – derfor kan en skinne, være den helt rigtige løsning for dig.​

Har du både problemer med, at du skærer tænder og snorker kraftigt, kan vi, på vores klinik, udarbejde en skinne der hjælper dig med begge problemer. Læs mere om bideskinner mod snorken her.

Kontakt os for priser på bideskinner

For at finde ud af, om du har behov for en skinne mod at skære tænder, skal du konsultere din tandlæge først, og få klarlagt, om det kunne være en god løsning for dig. Dette afklares gennem en bideskinne test hos tandlægen, som henviser til os, efterfølgende.

Hvad koster en bideskinne? Vil du gerne høre lidt mere om priser på skinner, er du meget velkommen til, at kontakte os på telefon 86 37 10 64 og tage en snak om prisniveau eller hvis du har andre spørgsmål. Vi kan også henvise dig, til en af vores faste tandlæger, som vi samarbejder med. 

Du er også velkommen til, at benytte dig af kontaktformularen her på siden, eller skrive til vores e-mail sonja-tandteknik@firma.tele.dk, for afklarende spørgsmål inden du bestiller tid.​

Kontakt os

​Du er velkommen til at sende os en besked via kontaktformularen, hvor vi vil vende retur hurtigst muligt. ​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

KLINISK TANDTEKNIKER

Sonja Selmer Jensen

CVR: 10742498​

Find vej til klinikken her:

Molsvej 6c, 8​410 Rønde

​​

Afd. Risskov:

Dybbølvej 1a, 8240 Risskov

Følg os

på Facebook​

Se hvad der rør sig i vores klinik på Facebook.

Vi opdaterer løbende med nyheder og med billeder af vores nyligt udførte arbejde.