få en bedre søvn

Snorkeskinne til dig med søvnproblemer​​

Hos Klinisk tandtekniker Sonja Selmer Jensen, i Rønde, kan vi med en snorkeskinne af mærket Silensor-SL afhjælpe dine snorkeproblemer.

De fleste af vores patienter kommer fra Rønde, Ebeltoft og Hornslet, samt området heromkring. Det er nødvendigt, at du er blevet konsulteret af egen tandlæge, for eftersyn af dine naturlige tænder, inden vi producerer en snorkeskinne til dig.

Hvad kan man gøre ved s​norken?

​Vores erfaring viser, at en snorkeskinne, eller en såkaldt underkæbeskinne, kan udvide luftvejene og dermed reducere forsnævringen i luftvejene.

Dette kan føre til en nedsættelse af snorken med op til 80%.

Slut med generende snorken & obstruktiv apnø

Hvad er snorken?

​Snorken er normalt koncentreret omkring de øvre luftveje, når der opstår en forøgelse af luftstrømmen, på grund af en forsnævring af luftvejene. Dette medfører en vibration i det bløde væv, og denne vibration kaldes snorken.

Hvad er obstruktiv apnø?

​Obstruktiv apnø er derimod en spærring af luftvejene, og den karakteriseres ved en meget larmende snorken. Men både snorken og obstruktiv søvnapnø, skyldes en mekanisk proces, og derfor kan de også begge afhjælpes mekanisk, med en snorkeskinne.​

Fordelen ved snorkeskinnen Silensor-SL er, at den er langt mere komfortabel end andre snorkeskinner på markedet.

Silensor-SL er i fagtermer, en protrusionsskinne til underkæben, og denne snorkeskinne har flere fordele:

  • Stor komfort
  • Justerbar protrusion
  • Metalfri konstruktion
  • Virkningsfuld forbedring af symptomer

Virker det med en snorkeskinne?

Ud over de fordele der er ved Silensor-SL, kommer, at en snorkeskinne kan forhindre flere bivirkninger for folk, der lider af snorkeproblemer eller obstruktiv apnø, herunder:

  • Dårlig søvn
  • Højlydt snorken
  • Uoplagthed om morgenen

Pris på snorkeskinne​ og tilskud

​Husk at du kan få tilskud til en snorkeskinne. Kontakt os gerne for at høre mere om priser på snorkeskinner og vejledning i hvordan du får tilskud.​ Der er forskellige muligheder for tilskud afhængig af, hvordan du er forsikret.

Kontakt os for hjælp mod din snorken​

​Hvis du lider af snorken eller obstruktiv apnø, kan du ringe til klinisk tandtekniker Sonja Selmer Jensen på 86 37 10 64, for at bestille en konsultation i forbindelse med påsætning af en snorkeskinne. Du kan få tid, på en af vores to klinikker i Rønde og Risskov.

Du er også velkommen til at kontakte os skriftligt, via vores kontaktformular til højre eller på e-mail: sonja-tandteknik@firma.tele.dk, hvis du foretrækker dette.​

Kontakt din tandtekniker

Du er mere end velkommen til at skrive til os via nedenstående kontaktformular hvis du har spørgsmål til vores tandbehandlinger, vores tandtekniker eller hvis du gerne vil bestille tid.​​

Over 40 års erfaring

Handicapvenlig klinik

Hjemmebesøg tilbydes

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

KLINISK TANDTEKNIKER SONJA SELMER JENSEN​

​​Vil du se mere af vores arbejde?

Se hvad der rør sig i vores klinik på Facebook. Vi opdaterer løbende med nyheder og med billeder af vores nyligt udførte arbejde.​

Find vores kontaktoplysninger herunder

Har du spørgsmål eller ​
​ønsker du at høre nærmere?

Klinisk Tandtekniker Sonja Selmer Jensen

​Afdeling Rønde

Molsvej 6c, 8410 Rønde

Kontaktoplysninger

Telefon: 86 37 10 64

E-mail: sonja-tandteknik@firma.tele.dk

Åbningstider

Afdeling Molsvej

Mandag - Torsdag: 09.00 - 16.00

Fredag: 09.00 - 14.00