Bestil en tid hos​

Klinisk Tandtekniker Sonja Selmer Jensen​

checkmark-hvid 35 års erfaring

checkmark-hvid Handicapvenlig klinik

checkmark-hvid Hjemmebesøg tilbydes

​Tandimplantat som erstatning for manglende tænder

​Som klinisk tandtekniker, har vi samarbejde med mange forskellige tandlæger i hele landet, og derfor kommer vores klienter fra alle steder i Danmark. Vi har dog især mange lokale klienter fra Rønde, Ebeltoft, Hornslet og Risskov, der skal have nye tænder med tandimplantat eller måske tandproteser

Er en eller flere af dine tænder faldet ud, kan det være en løsning at få indsat et tandimplantat i stedet for. Vi kan også hjælpe dig med at få eksempelvis snorkeskinner og bideskinner, samt andet.

Kom til en indledende undersøgelse

​For at få et tandimplantat skal du til undersøgelse, hvor der tages et røntgenbillede for at se, om der er mulighed for at sætte et implantat i kæben.

Typisk skal der to tandimplantater til i en underkæbe, da knoglen er mere fast, hvorimod der typisk skal fire tandimplantater i overkæben, da knoglen er mere luftig. Vi hjælper dig også med tandimplantat problemer.

​Hvad koster et tandimplantat?

​Du kan få tilskud til et tandimplantat fra kommunen eller fra sygeforsikringen Danmark, hvis du er medlem af denne. Du kan få en god pris uanset.

Du kan bestille tid på telefon 86 37 10 64, skrive til vores e-mail sonja-tandteknik@firma.tele.dk for spørgsmål eller information om priser, eller benytte dig af kontaktformularen. 

Vores tandteknikere står altid klar til at modtage og behandle dig her på klinikken. Vi ser frem til at hjælpe dig!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

KLINISK TANDTEKNIKER

Sonja Selmer Jensen

CVR: 10742498​

Find vej til klinikken her:

Molsvej 6c, 8​410 Rønde

​​

Afd. Risskov:

Dybbølvej 1a, 8240 Risskov

Følg os

på Facebook​

Se hvad der rør sig i vores klinik på Facebook.

Vi opdaterer løbende med nyheder og med billeder af vores nyligt udførte arbejde.