Få et nyt smil

Helprotese sæt eller delprotese til dit behov

Hvis du mangler en eller flere tænder i tandrækken, kan det afhjælpes med en delprotese. Mangler du alle dine tænder, kan du med fordel få et helprotese sæt, af mange kaldet et gebis. Helproteser er tandproteser, der erstatter alle de naturlige tænder i en over- eller underkæbe.

De fleste af vores patienter, kommer fra Rønde, Ebeltoft og Hornslet, men du er naturligvis velkommen i tandklinikken, uanset geografi. Vi samarbejder med tandlæger rundt om, på Djursland, samt i Aarhus N. Vores egen handikapvenlige klinik ligger i Rønde, og vi har også en afdeling i Risskov, som benyttes efter aftale.

Flexproteser giver bedre pasform

Alternativt kan du også få lavet flexproteser, i stedet for. En flexprotese er, i alt sin enkelthed, en meget fleksibel protese, der tilpasses alle forhold til de eksisterende naturlige tænder. Denne type, har altså en rigtig god pasform, uden brug af metalbøjler eller tryklås.

Flexprotesen sidder altså direkte på dine gummer og støttes af eventuelt eksisterende tandsæt. Vi vil meget gerne fortælle dig mere om flexproteser, og du er meget velkommen til at kontakte os vedrørende priser og mere information.​

Delproteser og helprotese giver dig et naturligt smil

En delprotese i overmunden eller en delprotese i undermunden, kan genskabe et naturligt smil og en velfungerende tyggefunktion inden for en rimelig økonomisk ramme.

Din delprotese kan laves i hård plastik eller stål, og den kan fastholdes ved hjælp af metalbøjler, der griber fast om de omkringliggende tænder. Har du allerede tandimplantater, kan du få en tryklåsprotese. Moderne teknik giver mulighed for, at fremstille delproteser og helproteser, som både har lang holdbarhed og et naturligt udseende.​

Dertil kommer, at de bliver konstrueret, så de matcher de tilbageværende tænders tilstand og udseende – læs mere om naturlige tandproteser her. Dette gælder også, såfremt de naturlige tænder er specielt karakteristiske.

Din del- og helprotese vil desuden, forhindre de tilbagevendende tænder i, at flytte sig eller skifte tandstilling. En flexprotese og delprotese kan desuden udvides med flere tænder, såfremt det er nødvendigt ved en senere efterjustering.

Årlig kontrol og efterjustering af dine proteser​

Uanset om du har fået monteret en ny helprotese, delprotese eller flexprotese, skal du til årlig kontrol, hvor der også kan ske en efterjustering. Desuden kan der tilføjes ekstra tænder, hvis du har mistet tænder i mellemtiden.

Herudover vil dine gummer også trække sig lidt tilbage, når du har fået monteret en del- eller helprotese, hvilket også kan være grund til at der skal justeres lidt.

Når du ikke har din protese i munden, skal den behandles med forsigtighed og hvis du taber den, og den får et slag, bør du straks kontakte os. Forsøg aldrig selv, at justere din bøjle eller protese, selvom det ofte ikke er ret meget der skal til, det kan blive meget dyrt at rode med dette selv.

Kontakt os for priser på flexproteser og andet

Hvis du har behov for en helprotese eller andet, vil vi meget gerne hjælpe dig videre. Kontakt os på telefon 86 37 10 64 hvis du vil høre mere om pris på hel- og delproteser, eller hvis du har spørgsmål.

Ring også, for at bestille en tid hos os, eller skriv til os på sonja-tandteknik@firma.tele.dk. Du er også meget velkommen til, at benytte kontaktformularen her på siden.

Kontakt din tandtekniker

Du er mere end velkommen til at skrive til os via nedenstående kontaktformular hvis du har spørgsmål til vores tandbehandlinger, vores tandtekniker eller hvis du gerne vil bestille tid.​​

Over 40 års erfaring

Handicapvenlig klinik

Hjemmebesøg tilbydes

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

KLINISK TANDTEKNIKER SONJA SELMER JENSEN​

​​Vil du se mere af vores arbejde?

Se hvad der rør sig i vores klinik på Facebook. Vi opdaterer løbende med nyheder og med billeder af vores nyligt udførte arbejde.​

Find vores kontaktoplysninger herunder

Har du spørgsmål eller ​
​ønsker du at høre nærmere?

Klinisk Tandtekniker Sonja Selmer Jensen

​Afdeling Rønde

Molsvej 6c, 8410 Rønde

Kontaktoplysninger

Telefon: 86 37 10 64

E-mail: sonja-tandteknik@firma.tele.dk

Åbningstider

Afdeling Molsvej

Mandag - Torsdag: 09.00 - 16.00

Fredag: 09.00 - 14.00